Hradní odpad

Původně jsem předpokládal, že sem (do rubriky Svět podle Miloše Zemana) jednou za měsíc, dva odhodím nějaký úlet Zemana. Ovšem trojice Zeman-Ovčáček-Mynář, obklopena úředními a policejními morálními prostitutkami překonala veškeré hranice. A 2x denně sem opravdu psát nedokážu.

Zklamal jsem, teď už to vím! Sorry.

Prozatimní vrchol je událost z 17.11.2015, kdy si hradní kancléř Mynář zorganizoval a přivezl příznivce prezidenta do Prahy. Včetně prohlídky nepřístupných prostor Hradu a občerstvení, včetně vynechání veškerých bezpečnostních kontrol, ani na rám nedošlo.

Což je obzvláště pikantní v kontextu “nutných stamilionových investic do zvýšení bezpečnosti Hradu” po akci Zemanovy červené trenky na střeše.

Tato reportáž je skvělá, velmi precizní a všeříkající.

Reportáž ČT – Účastníci zájezdu
   17. listopad v Praze vypadal spíš jako připomínka starých časů, než jako oslavy konce totality. Na místo, odkud před 26 lety vyrazil průvod studentů, se studenti vůbec dostat nemohli, protože si prostor zabrali příznivci prezidenta republiky. Do hlavního města je mimo jiné svážely speciální autobusy. Náš figurant se dostal do jednoho z nich. Vypraven byl z obce Osvětimany, odkud pochází hradní kancléř Vratislav Mynář. Jak zájezd probíhal a jaká privilegia účastníci měli, uvidíte v reportáži Lukáše Landy.

 

Nestydím se za ten hradní odpad. Tím opovrhuji.

Stydím se za úředníky Hradu, kteří se toho zcela dobrovolně účastní.

Stydím se za policejní síly, které v tom bez výčitek asistují.

Stydím se za většinu politiků, kteří tento odpad reálně podporují a tolerují. Ne slovy, ale skutky. Stačí pohlédnout na vysoké navýšení rozpočtu prezidentské kanceláře na rok 2016.

HANBA VÁM!

print