Skvělý zákaznický zážitek na parkovišti.

Před pár dny jsme s kamarády vyrazili na Goodwood Revival Festival do UK. Kamarád je – oproti mě – zvyklý parkovat na parkovišti mimo letište. Konkrétně na Go-Parking v Tuchoměřicích.

Při příjezdu k bráně přiběhl chlápek, zmáčknul za nás tlačíto na lístek a vysvětlil nám organizaci parkoviště (zóny A až bůhví kolik), směr kam jet a upozornil na tabule, které nás k zóně navedly.

Než jsme zaparkovali, přijela dodávka, jiný maník z ní vyskočil, nahlas a slušně pozdravil, doslova nám sebral kufry z rukou, dal je do kufru, nám otevřel dveře, sklopil sedadla a usadil nás.

Po příjezdu na letiště (asi 3 min) vyskočil, otevřel nám, postupně vysadil všechny zákazníky, každému poděkoval za využití jejich služeb a vyndal jim kufry z auta. Každému kufru (u kterého to šlo) na chodníku vytáhl rukojeť a předal zákazníkovi a znovu poděkoval.

Do Terminálu 1 jsem odcházel naprosto šokován. A nadšen.

print

3 thoughts on “Skvělý zákaznický zážitek na parkovišti.

  1. Milada says:

    Takové služby poskytuje i v Hostivicích http://www.parkujuuletiste.cz
    Parkování, odvoz na letiště, odvoz z letiště, slušné ceny a milé chování s ochotou.
    Využívám službu léta při svých cestách a nikdy nebyl problém. Nemusím obtěžovat rodiny, aby mne někam odvezla a zase přivezla, ani nemusím s kufry bloudit po letišti a hledat, kam jsem si auto dala na parking.

  2. martinbednar says:

    Jo, taky s nimi mám výborné zkušenosti. Jednou jsem viděl řidiče jednat s arogantním a agresivním (slovně) cestujícím a byl jsem v šoku, jak to ten řidič zvládl. Naprosto asertivně – byla v tom pokora, slušnost, ale i trvání na vlastních zájmech. Lepší než leckterý manager.

  3. A proto jejich služby využívám pokaždé, když někam letím, už několik let 😉

Comments are closed.